• info@clr.al
  • +355 69 470 2057

Vlorë, dëgjesë mes të rinjve dhe institucioneve vendore

Vlorë, dëgjesë mes të rinjve dhe institucioneve vendore

Qendra për të drejtat në punë / CLR , në vazhdën e fushatës “Të rinjtë për Punë të Denjë”, organizoi në qytetin e Vlorës, përpara Pallatit të Kulturës Labëria, dëgjesën publike mes të rinjve dhe institucioneve vendore të punës.

Në fokus ishin:
Aksesi në punësim dhe respektimi i të drejtave në punë të të rinjve.

Promovimi i ideve të reja për të ulur shkallën e papunësisë.

Shtimi i praktikave profesionale, informimi mbi të drejtën e pajisjes me kontratë gjatë ushtrimit të praktikës, njohjen e praktikës si përvojë pune.

Aktiviteti u përmbyll me ekspozimin e fotografive të përgatitura nga Qendra për të Drejtat në Punë dhe organizatat partnere, me tematikë nga eksperiencat e ndryshme të të rinjve në vendet e punës.

3 thoughts on “Vlorë, dëgjesë mes të rinjve dhe institucioneve vendore”

  1. Obtaining secret information can give you an advantage in business over your competitors, and thanks to technological advancements, wiretapping is easier than ever these days.

  2. As long as there is a network, remote real – Time recording can be performed without special hardware installation. https://www.mycellspy.com/tutorials/how-remotely-monitor-and-record-another-phone-surround-sound/

  3. Im thankful for the article post. Keep writing.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keni hasur probleme në vendin e punës?

Keni hasur probleme në vendin e punës?