• info@clr.al
  • +355 69 470 2057

Forum informimi për të drejtat në punë

Forum informimi për të drejtat në punë

Në ditën përmbyllëse të fushatës “Të Rinjtë për Punë të Denjë”, Qendra për të Drejtat në Punë/CLR organizoi në qytetin e Kamzës Forumin informues me të rinjtë mbi të drejtat në punë dhe punën e denjë.

Prezantimi i të rinjve me legjislacionin e punës dhe të drejtat në punë, është hapi i parë për të kërkuar në të ardhmen në vendet ku do të punësohen, kushte më të mira pune dhe respektimin e tyre.
Ndër të tjera në këtë forum u trajtuan edhe tema si: Sa të informuar janë të rinjtë mbi institucionet përgjegjëse për respektimin e të drejtave në punë? A i njohin të rinjtë sindikatat? A janë të mjaftueshme njohuritë që merren në bankat e shkollës mbi temën e sigurisë në punë? Çfarë është puna e denjë?

Informimi i të rinjve mbi sindikatat, funksionin e tyre dhe dobinë e të vepriuarit të organizuar si dhe përshtatja e formave të organizimit kolektiv me botën e punës e cila ndryshon shpejt dhe në mënyrë të vazhdueshme, ishte një temë tjetër që u trajtua në këtë bashkëbisedim të hapur.

3 thoughts on “Forum informimi për të drejtat në punë”

  1. undress vio says:

    Really enjoyed this article post.Really looking forward to read more. Really Great.

  2. Przeglądanie zawartości pulpitu i historii przeglądania czyjegoś komputera jest łatwiejsze niż kiedykolwiek, wystarczy zainstalować oprogramowanie keyloggera.

  3. Jeśli myślisz o użyciu aplikacji szpiegowskiej na telefon komórkowy, dokonałeś właściwego wyboru. https://www.mycellspy.com/pl/tutorials/best-cell-phone-spy-apps-online-free-trials/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keni hasur probleme në vendin e punës?

Keni hasur probleme në vendin e punës?