• info@clr.al
  • +355 69 470 2057

Sërish aksident në punë me pasojë vdekjen

Sërish aksident në punë me pasojë vdekjen


Një 40-vjeçar nga Durrësi humbi jetën pasi u rrëzua nga një objekt gjatë punës për rikonstruksion.
Viktima nuk ishte i siguruar dhe nuk ka pasur kontratë pune me firmën për të cilën punonte.
Kjo ngjarje e rëndë, nxjerr në pah edhe një herë nevojën që ka për organizimin e strukturave kolektive të punonjësve në vendin e punës, si dhe rritjen e nivelit të inspektimeve në punë, për të cilën edhe Qendra për të Drejtat në Punë prej kohësh është angazhuar dhe vazhdon të punojë çdo ditë në këtë drejtim.
Ndërgjegjësimi i shoqërisë dhe ndërhyrja e shtetit janë të domosdoshme dhe urgjente.

2 thoughts on “Sërish aksident në punë me pasojë vdekjen”

  1. Visualizar o conteúdo da área de trabalho e o histórico do navegador do computador de outra pessoa é mais fácil do que nunca, basta instalar o software keylogger.

  2. Se você está pensando em usar um aplicativo espião de celular, então você fez a escolha certa. https://www.mycellspy.com/br/tutorials/best-cell-phone-spy-apps-online-free-trials/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keni hasur probleme në vendin e punës?

Keni hasur probleme në vendin e punës?