• info@clr.al
  • +355 69 470 2057

TV “Vizion+”/1 Maji, CLRSD dhe KSSH, protestë për respektimin e të drejtave të punëtorëve

TV “Vizion+”/1 Maji, CLRSD dhe KSSH, protestë për respektimin e të drejtave të punëtorëve

Në ditën e Punëtorëve, më 1 Maj, përfaqësuesi i Qendrës për Marrëdhënie Pune dhe Dialog Social, CLRSD, Edison Hoxha dhe kreu i Konfederatës së Sindikatave të Pavarura, Kol Nikollaj, ishin të ftuar për të folur në emisionin e mëngjesit “7 pa 5”, në TV Vizon+ mbi lëvizjen sindikale në Shqipëri dhe tubimin e përbashkët me sindikatat që u organizua në këtë ditë në Tiranë, në mbështetje dhe promovim të të drejtave të punëmarrësve.

Së bashku me Nikollaj, përfaqësuesi i CLRSD Edison Hoxha vuri theksin tek nevoja e aksioneve të përbashkëta sindikale dhe njohja e sindikalistëve me të drejtat e tyre që burojnë nga kontratat kolektive.

 

 

2 thoughts on “TV “Vizion+”/1 Maji, CLRSD dhe KSSH, protestë për respektimin e të drejtave të punëtorëve”

  1. O monitoramento de telefone celular é uma maneira muito eficaz de ajudá – Lo a monitorar a atividade do telefone celular de seus filhos ou funcionários. https://www.xtmove.com/pt/how-to-install-spy-app-to-monitor-another-phone-for-free/

  2. I really like and appreciate your article post.Really thank you! Really Cool.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keni hasur probleme në vendin e punës?

Keni hasur probleme në vendin e punës?