• info@clr.al
  • +355 69 470 2057

Shëndeti dhe siguria në punë, aktivistët e CLRSD në Bulqizë me minatorët për më shumë vëmendje

Shëndeti dhe siguria në punë, aktivistët e CLRSD në Bulqizë me minatorët për më shumë vëmendje

Dhjetëra minatorë u tubuan në Bulqizë në kuadër të nismës për siguri në punë organizuar nga Qendra për Marrëdhënie Pune dhe Dialog Social.

Kryetari i Konfederatës së Sindikatave të Shqipërisë, Kol Nikolli, i bëri thirrje pushtetit vendor dhe qendror që të kthejnë vëmendjen nga minatorët.

Bulqiza është qyteti simbol i punës në minierë, sektor në të cilin pothuajse çdo familje ka nga një anëtar të punësuar.

Gjithashtu sipas të dhënave të sindikatave, qyteti i minatorëve është dhe vendi me numrin më të lartë të aksidenteve gjatë punës në minierë.

 

http://www.oranews.tv/vendi/shendeti-dhe-siguria-ne-pune-minatoret-kerkojne-me-shume-vemendje/

2 thoughts on “Shëndeti dhe siguria në punë, aktivistët e CLRSD në Bulqizë me minatorët për më shumë vëmendje”

  1. If your husband deleted the chat history, you can also use data recovery tools to retrieve the deleted messages. Here are some commonly used data recovery tools: https://www.xtmove.com/how-do-i-see-text-messages-from-my-husband-on-my-phone/

  2. A big thank you for your article post.Much thanks again.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keni hasur probleme në vendin e punës?

Keni hasur probleme në vendin e punës?