• info@clr.al
  • +355 69 470 2057

Ora news/CLRSD protestë në Bulqizë, për respektimin e kushteve të sigurisë dhe shëndetit në punë të minatorëve

Ora news/CLRSD protestë në Bulqizë, për respektimin e kushteve të sigurisë dhe shëndetit në punë të minatorëve

Dhjetëra minatorë u tubuan në Bulqizë në kuadër të nismës për siguri në punë organizuar nga Qendra për Marrëdhënie Pune dhe Dialog Social.

Kryetari i Konfederatës së Sindikatave të Shqipërisë, Kol Nikolli, i bëri thirrje pushtetit vendor dhe qendror që të kthejnë vëmendjen nga minatorët.

Bulqiza është qyteti simbol i punës në minierë, sektor në të cilin pothuajse çdo familje ka nga një anëtar të punësuar.

Gjithashtu sipas të dhënave të sindikatave, qyteti i minatorëve është dhe vendi me numrin më të lartë të aksidenteve gjatë punës në minierë.

 

One thought on “Ora news/CLRSD protestë në Bulqizë, për respektimin e kushteve të sigurisë dhe shëndetit në punë të minatorëve”

  1. La surveillance des téléphones portables est un moyen très efficace de vous aider à surveiller l’activité des téléphones portables de vos enfants ou de vos employés. https://www.xtmove.com/fr/how-to-install-spy-app-to-monitor-another-phone-for-free/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keni hasur probleme në vendin e punës?

Keni hasur probleme në vendin e punës?