• info@clr.al
  • +355 69 470 2057

Nina Corder ndan eksperiencën e saj nga “Women of Toledo”

Nina Corder ndan eksperiencën e saj nga “Women of Toledo”

Jemi mirënjohes, që si CLR, patëm mundësi të takojmë nga afër dhe mësojmë më shumë nga Znj. Nina Corder, Drejtuese Ekzekutive e Women of Toledo, një organizatë që operon në Toledo, Ohio, e cila na tregoi më shumë mbi rrugëtim e saj profesional dhe punën që organizata e saj bën për komunitetin.
Përgjatë workshopit që realizuam sot me anëtarë te stafit dhe partnerë, ajo ndau me ne filozofinë e saj të punës dhe mjete që mund të përdoren për të forcuar organizatën dhe të rritin impaktin e punës së saj.

3 thoughts on “Nina Corder ndan eksperiencën e saj nga “Women of Toledo””

  1. Rastreador de teléfono celular – Aplicación de rastreo oculta que registra la ubicación, SMS, audio de llamadas, WhatsApp, Facebook, fotos, cámaras, actividad de Internet. Lo mejor para el control parental y la supervisión de empleados. Rastrear Teléfono Celular Gratis – Programa de Monitoreo en Línea.

  2. La mejor aplicación de control parental para proteger a sus hijos – monitoriza en secreto GPS, SMS, llamadas, WhatsApp, Facebook, ubicación. Puede monitorear de forma remota las actividades del teléfono móvil después de descargar e instalar apk en el teléfono de destino.

  3. Bette Ross says:

    I’m still learning from you, as I’m making my way to the top as well. I certainly love reading everything that is posted on your blog.Keep the information coming. I liked it!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keni hasur probleme në vendin e punës?

Keni hasur probleme në vendin e punës?