• info@clr.al
  • +355 69 470 2057

Promovojmë paqen- Vizitë studimore me SOLIDAR

Promovojmë paqen- Vizitë studimore me SOLIDAR

Ne jemi krenarë që jemi pjesë e një rrjeti që promovon paqen dhe demokracinë siç është SOLIDAR. Në Ditën Ndërkombëtare të Paqes, 21 Shtator, së bashku me kolegët e tjerë të rrjetit ndërkombëtar, patëm një vizitë në studio në SOLIDAR, ku kishim shumë për të diskutuar. Në këtë ditë të theksuar, SOLIDAR paraqiti gjithashtu edhe deklaratën e tij mbi Edukimin për Paqe.

4 thoughts on “Promovojmë paqen- Vizitë studimore me SOLIDAR”

  1. How to track the location of the other person’s phone without their knowledge? You will be able to track and monitor text messages, phone calls, location history and much more. Free Remote Tracking and Recording of Husband’s Phone Cell Phone Spy. Best Apps to Download for Free to Spy on Another Phone.

  2. Track phone says:

    Mobile Phone Monitoring App – hidden tracking app that secretly records location, SMS, call audio, WhatsApp, Facebook, Viber, camera, internet activity. Monitor everything that happens in mobile phone, and track phone anytime, anywhere.

  3. Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good.

  4. Battyt says:

    Excellent insights! Your breakdown of the topic is clear and concise. For further exploration, I recommend visiting: READ MORE. Keen to hear everyone’s opinions!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keni hasur probleme në vendin e punës?

Keni hasur probleme në vendin e punës?