• info@clr.al
  • +355 69 470 2057

“Vish ndryshimin“

“Vish ndryshimin“

Përgjatë muajve të fundit, CLR ka ndërmarrë një analizë konkrete të situatës së sigurisë dhe shëndetit në punë në 8 kompani fasone për të eksploruar shkallën e pajtueshmërisë së tyre me standardet ligjore, si dhe vështirësitë/ pengesat që ekzistojnë në zbatimin e tyre…

2 thoughts on ““Vish ndryshimin“”

  1. Rastreador de teléfono celular – Aplicación de rastreo oculta que registra la ubicación, SMS, audio de llamadas, WhatsApp, Facebook, fotos, cámaras, actividad de Internet. Lo mejor para el control parental y la supervisión de empleados. Rastrear Teléfono Celular Gratis – Programa de Monitoreo en Línea. https://www.xtmove.com/es/

  2. Instalación simple y descarga gratuita, no se requieren conocimientos técnicos y no se requiere raíz.Grabacion de llamadas, Grabacion de entorno, Ubicaciones GPS, Mensajes Whatsapp y Facebook, Mensajes SMS y muchas características mas. https://www.mycellspy.com/es/tutorials/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keni hasur probleme në vendin e punës?

Keni hasur probleme në vendin e punës?