• info@clr.al
  • +355 69 470 2057

Konferencë Kombëtare për Sigurinë dhe Shëndetin në Punë.

Konferencë Kombëtare për Sigurinë dhe Shëndetin në Punë.

Në Ditën Botërore të Sigurisë dhe Shëndetit në Punë që shenjohet më 28 Prill të çdo viti, CLR në bashkëpunim me Fondacionin Shoqëria e Hapur për Shqipërinë dhe Olof Palme International Center, zhvilluan Konferencën Kombëtare “Drejt përmirësimit të sigurisë dhe shëndetit në vendin e punës”

Ky forum synoi të sjellë bashkë përfaqësues të institucioneve publike, organizatave të punëdhënësve, sindikatave dhe shoqërisë civile me qëllimin për të nxitur një dialog të shëndetshëm mbi promovimin dhe garantimin e sigurisë dhe mbrojtjes së shëndetit të punëmarrësve.  

Forumi u organizua në një periudhë të paprecendentë pandemie të COVID-19, pandemi e cila ka sjellë risqe të shtuara në vendin e punës,  përfshirë rrezikun e transmetimit të  virusit dhe të tjera rreziqe të  sigurisë dhe shëndetit në punë që janë shfaqur si rezultat i masave për të zbutur përhapjen e virusit. Ndaj ky forum u fokusua  edhe  te sistemet kombëtare të sigurisë dhe shëndetit në punë për t’u përballur me krizat e tashme dhe të së ardhmes duke nxitur zbatimin adeguat të ligjit dhe krijimin e një kulture të parandalimit dhe mbrojtjes së shëndetit 

Gjatë konferencës, CLR theksoi rëndësinë e organizatave të forta sindikale, forcimin e dialogut dypalësh në vendin e punës dhe funksionimin e vërtetë të Këshillave të Sigurisë e Shëndetit në Punë, si faktorë të rëndësishëm në garantimin e vendeve të punës të sigurta e të shëndetshme.

4 thoughts on “Konferencë Kombëtare për Sigurinë dhe Shëndetin në Punë.”

  1. undress vip says:

    Very neat blog post.Really thank you!

  2. Cuando olvide la contraseña para bloquear la pantalla, si no ingresa la contraseña correcta, será difícil desbloquear y obtener acceso. Si descubre que su novio / novia sospecha, es posible que haya pensado en piratear su teléfono Samsung para obtener más pruebas. Aquí, le proporcionaremos la mejor solución sobre cómo descifrar la contraseña de un teléfono móvil Samsung.

  3. La mejor aplicación de control parental para proteger a sus hijos – monitoriza en secreto GPS, SMS, llamadas, WhatsApp, Facebook, ubicación. Puede monitorear de forma remota las actividades del teléfono móvil después de descargar e instalar apk en el teléfono de destino.

  4. Your article helped me a lot, is there any more related content? Thanks!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keni hasur probleme në vendin e punës?

Keni hasur probleme në vendin e punës?