• info@clr.al
 • +355 69 470 2057

Takim konsultues me EESC, Komiteti Evropian Social-Ekonomik

Takim konsultues me EESC, Komiteti Evropian Social-Ekonomik

Më datë 26 Prill 2021, në kuadër të projektit “Rritja e dialogut social dhe përmirësimi i politikave të punësimit në Shqipëri në procesin e integrimit evropian”, përfaqësues të Qendrës Për të Drejtat në Punë në bashkëpunim me përfaqësues të Komitetit Evropian Ekonomik dhe Social (EESC), realizuan një takim për konsultimin e dokumentit strategjik të hartuar nga CLR në të cilin do të paraqitet situata aktuale në lidhje me harmonizimin e legjislacionit të punës me atë përkatës të Bashkimit Evropian dhe zhvillimin sipas modelit evropian të dialogut social në vend sipas parashikimeve të Kapitulli 19 të Acquis Communitaire. Gjithashtu, në këtë dokument strategjik, do të shqyrtohet edhe stadi aktual i njohurive dhe përgatitjes së sindikatave dhe organizatave të shoqërisë civile lidhur me procesin e hapjes së negociatave në përgjithësi si dhe angazhimin e palëve të interesuara në procesin e integrimit me fokus të veçantë negocimin e kapitullit 19-të. Gjatë takimit, pjesëtarë të EESC, e këshilluan stafin e CLR-së dhe ekspertëve të përfshirë në studim, mbi aspekte që janë të rëndësishëm për t’u përfshirë në një dokument strategjik të kësaj natyre. Dokumenti së bashku me studimin e plotë, do të prezantohen në konferencën përmbyllëse të këtij projekti.
Kjo është e disata herë e bashkëpunimit të CLR me EESC në çështje të lidhura me të drejtat e punës dhe dialogut social në Ballkanin Perëndimor. Ky projekt financohet me fonde nga Ministria e Financave (CFCU) dhe Komisioni Europian.

11 thoughts on “Takim konsultues me EESC, Komiteti Evropian Social-Ekonomik”

 1. I think this is a real great article post. Will read on…

 2. Quando você esquecer a senha para bloquear a tela, se você não inserir a senha correta, será difícil desbloquear e obter acesso. Se você achar que seu namorado / namorada suspeita, você pode ter pensado em hackear o telefone Samsung dele para obter mais evidências. Aqui, iremos fornecer-lhe a melhor solução para descobrir a palavra-passe do telemóvel Samsung.

 3. Melhor aplicativo de controle parental para proteger seus filhos – Monitorar secretamente secreto GPS, SMS, chamadas, WhatsApp, Facebook, localização. Você pode monitorar remotamente as atividades do telefone móvel após o download e instalar o apk no telefone de destino.

 4. Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?

 5. Sesso Prato says:

  Parlare con Sesso Toscana di Italia in rete è una esperienza senza fine. La loro eleganza e la loro vivacità rendono speciale ogni discussione.

 6. Elke uitwisseling online met vriendelijke Sex in Noord Holland is een waardevolle interactie. Hun allure en hun wijsheid brengen een unieke diepte aan elke dialoog.

 7. SexeBrest says:

  Converser avec des Femme Sexe Brest en ligne est toujours un régal. Leur expertise et leur attrait rendent chaque discussion exceptionnelle.

 8. Pollyt says:

  I thoroughly enjoyed this piece! The insights provided were not only enlightening but also thought-provoking. Im eager to hear what others think about this. Click on my nickname if youd like to continue this discussion or explore related topics together!

 9. le mans sexe says:

  Dialoguer sur internet avec des le mans sexe est une occasion unique. Leur culture et leur amabilité ajoutent une dimension unique à chaque conversation.

 10. Annunci 69 says:

  Dialogare virtualmente con Annunci 69 italiane è sempre una avventura. La loro conoscenza e calore aggiungono una dimensione speciale a ogni scambio.

 11. Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keni hasur probleme në vendin e punës?

Keni hasur probleme në vendin e punës?