• info@clr.al
 • +355 69 470 2057

Infermieret/mami të porsadiplomuar probleme me punësimin, CLR.AL: Asistencë ligjore deri në zgjidhjen e ngërçit

Infermieret/mami të porsadiplomuar probleme me punësimin, CLR.AL: Asistencë ligjore deri në zgjidhjen e ngërçit

Qendra për të Drejtat në Punë, CLR.AL, në bashkëpunim me Shoqatën e Infermierëve organizuan sot një takim me të rinj të porsadiplomuar në degën infermieri/mami, në fakultetet e Vlorës, Elbasanit dhe Shkodrës, ku u diskutuan disa nga problemet që po hasin ata për tu punësuar në sektorin publik e privat.

Mosrakordimi i diplomës së studimeve dhe licensimit të tyre prej Urdhrit të Infermierëve e ka bërë të pamundur punësimin e tyre jo vetëm brenda vendit por dhe jashtë tij.

Handikapi ligjor po i penalizon të rinjtë të gjejnë kontrata pune në spitale shtetërore e private e nisur nga kjo, ekspertë të Qendrës për të Drejtat në Punë, kanë marrë përsipër zgjidhjen ligjore të këtij problemi.

Gjatë takimit, të rinjtë u shprehën se dega e tyre Infermiere/mami është profesioni më i diskriminuar brenda profesioneve mjekësore.

Ata refuzohen nga spitalet për vendet vakante të punësimit si “infermiere”, ndërkohë që në vendet vakante për “mami” punësohen lirisht infermierë.

Informimi, këshillimi, asistimi dhe ndjekja ligjore për çështjet e punës dhe të drejtës në punë, janë disa nga shërbimet që Qendra për të Drejtat në Punë, CLR.AL, u ofron punëmarrësve, grupeve të ndryshme të profesionit, organizatave profesionale sindikale ose jo dhe çdo të interesuari tjetër.

152 thoughts on “Infermieret/mami të porsadiplomuar probleme me punësimin, CLR.AL: Asistencë ligjore deri në zgjidhjen e ngërçit”

 1. I do trust all of the ideas you have introduced on your post.
  They are really convincing and can certainly work.

  Still, the posts are too short for starters. Could you please
  lengthen them a little from next time? Thank you for the post.

 2. Quando tiver dúvidas sobre as atividades de seus filhos ou a segurança de seus pais, você pode hackear seus telefones Android em seu computador ou dispositivo móvel para garantir a segurança deles. Ninguém pode monitorar o tempo todo, mas há um software espião profissional que pode monitorar secretamente as atividades dos telefones Android sem alertá-los. https://www.xtmove.com/pt/how-to-hack-someones-android-phone-without-touching-it/

 3. Nikeinwat says:

  deep web links https://mydarkmarket.com/ – dark net deep web markets

 4. Nikeinwat says:

  dark web access https://mydarknetmarketlinks.com/ – darkmarket deep web sites

 5. Nikeinwat says:

  darknet drug market https://mydarknetmarketlinks.com/ – onion market tor market links

 6. k8 カジノ says:

  k8 カジノ イラスト
  このブログのファンになりました。いつも新鮮で興味深い内容をありがとうございます。

 7. k8 カジノ says:

  k8 カジノ 仮想通貨
  このブログはいつも私にエネルギーを与えてくれます。感謝しています。

 8. geinoutime.com
  옷밖으로 불어오는 찬바람에 온몸이 완전히 고립된 듯했다.

 9. geinoutime.com
  Zhang Mao는 Luanjia를 만나기 위해 예부에서 일부 관리를 서둘러 데려갔습니다.

 10. k8 カジノ says:

  k8 カジノ 登録
  このブログの記事はいつも心に強く響きます。素晴らしいです。

 11. geinoutime.com
  Zhang Sheng은 Fang Jifan을 바라보며 자신에게 말했습니다. Fang Jifan은 정말 닭 도둑입니다.

 12. Naomit says:

  Wonderful insights! The way you break down the complexities is commendable. For additional information on this topic, I recommend visiting: EXPLORE FURTHER. Keen to hear more opinions from the community!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keni hasur probleme në vendin e punës?

Keni hasur probleme në vendin e punës?