• info@clr.al
  • +355 69 470 2057

Gëzim Kalaja për minatorët: Të rriten pagat e të ulet mosha e pensionit

Gëzim Kalaja për minatorët: Të rriten pagat e të ulet mosha e pensionit

Kreu i shoqatës për mbrojtjen e minatorëve shqiptarë, Gëzim Kalaja në një konferencë për shtyp ka folur lidhur me “statusin e minatorit”.

Sipas tij politika duhet të tregojë vëmendje ndaj kësaj kategorie punonjësish. Ai ka kërkuar nga qeveria rritjen e pagës dhe uljen e moshës së pensionit.

“Ne nuk do të ndalojmë deri sa kërkesat tona të miratohen,” – është shprehur Kalaja për të pranishmit.

Kjo kategori punonjësish prej një kohe të gjatë po kërkon të drejtat e saj.(oranews)

One thought on “Gëzim Kalaja për minatorët: Të rriten pagat e të ulet mosha e pensionit”

  1. Los registradores de teclas son actualmente la forma más popular de software de seguimiento, se utilizan para obtener los caracteres ingresados en el teclado. Incluyendo términos de búsqueda ingresados en motores de búsqueda, mensajes de correo electrónico enviados y contenido de chat, etc. https://www.xtmove.com/es/how-to-monitor-the-text-entered-by-the-keyboard-on-the-phone/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keni hasur probleme në vendin e punës?

Keni hasur probleme në vendin e punës?