• info@clr.al
  • +355 69 470 2057

CLR thirrje Sindikatave në sektorin privat

CLR thirrje Sindikatave në sektorin privat

CLR ju bën thirrje Sindikatave që funksionojnë në sektorin privat!
Të gjitha sindikatat që funksionojnë në sektorin privat, nëse nuk e kanë bërë deri tani, duhet të fillojnë menjëherë negociatat me punëdhënësit e kompanive private përkatëse ku ato përfaqësojnë punonjësit, me qëllim garantimin e zbatimit të Vendimit të Këshillit të Ministrave për caktimin e datave 10 deri në 23 mars ditë pushimi për prindin kujdestar të fëmijëve të mitur edhe për punonjësit e sektorit privat!!!


Këto negociata duhet të bëhen vetëm pasi të sigurohen se vazhdimi i punës në kompani garanton të gjitha masat paraprake të nevojshme për mbrojtjen e punonjësve nga Covid-19.


Në të kundërt, duhet të kërkojnë nga punëdhënësi dhe Institucionet mbylljen e menjëhershme të aktivitetit të kompanisë për një periudhë deri në përfundim të emergjencës duke u dakordësuar edhe për çështjen e pagesës së punonjësve.

2 thoughts on “CLR thirrje Sindikatave në sektorin privat”

  1. Si te preguntas cómo saber si tu esposo te engaña en WhatsApp, quizás pueda ayudarte. Cuando le preguntas a tu pareja si puede revisar su teléfono, la respuesta habitual es no.

  2. Es posible que otras personas recuperen algunos archivos de fotografías privadas que elimine en su teléfono, incluso si se eliminan permanentemente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keni hasur probleme në vendin e punës?

Keni hasur probleme në vendin e punës?