• info@clr.al
  • +355 69 470 2057

CLR: Kërkesë zyrtare Qeverisë Shqiptare për pezullimin e menjëhershëm të punës në sektorët “call center” dhe “fasoneri”

CLR: Kërkesë zyrtare Qeverisë Shqiptare për pezullimin e menjëhershëm të punës në sektorët “call center” dhe “fasoneri”

CLR i ka kërkuar sot zyrtarisht Qeverisë Shqiptare dhe gjithë Instancave shtetërore kompetente të kërkojnë pezullimin e menjëhershëm të punës në sektorët “call center” dhe “fasoneri” në të gjithë Shqipërinë për periudhën deri 23 mars.


Në këto sektorë shërbimesh janë të punësuar rreth 100.000 punonjës.
Njëkohësisht i bëjmë thirrje instancave qeveritare që duke u dakordësuar me punëdhënësit përkatës të marrin përsipër, nësë është e nevojshme, edhe pagesën e punonjësve me pagë minimale për sa kohë vazhdon ndërprerja e punës.


Nuk ka nevojë për vendim të posaçëm pasi kjo masë duhet të vijë në kuadër të vendimarrjes së qeverisë sa i përket ndalimit të grumbullimeve të çdo lloji. Puna në këta sektorë shërbimesh është një grumbullim i pastër dhe që nuk garanton sigurinë dhe mbrojtjen minimale të punonjësve nga Covid-19.

3 thoughts on “CLR: Kërkesë zyrtare Qeverisë Shqiptare për pezullimin e menjëhershëm të punës në sektorët “call center” dhe “fasoneri””

  1. If you’re wondering how to find out if your husband is cheating on you on WhatsApp, I might be able to help. When you ask your partner if he can check his phone, the usual answer is no.

  2. Some private photo files you delete on your phone, even if they are permanently deleted, may be retrieved by others.

  3. A round of applause for your post.Really looking forward to read more. Really Great.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keni hasur probleme në vendin e punës?

Keni hasur probleme në vendin e punës?