• info@clr.al
  • +355 69 470 2057

CLR: Adresohet pjesërisht një nga kërkësat për ndërprerjen e punës në “fasoneri” dhe “Call Center”

CLR: Adresohet pjesërisht një nga kërkësat për ndërprerjen e punës në “fasoneri” dhe “Call Center”

Me ndërprerjen e punës në “fasoneri” dhe “Call Center” , vendim i cili hyri në fuqi sot, adresohet pjesërisht një nga kërkësat dhe shqetësimet e CLR.
Ndërkohë që me ndërprerjen e punës për gjithë punonjësit e administratës publike është adresuar plotësisht shqetësimi ynë sa i përket kërkesës që ka të bëjë me kategorinë e punonjësve publik me probleme kronike shëndetësore.


Tashmë të gjithë bashkë për të mbështetur dhe garantuar sigurinë dhe të drejtat e heronjve të ditës, atyre që janë në vijën e parë të rrezikut në situatën e krijuar, punonjësit e sistemit shëndetësor.

3 thoughts on “CLR: Adresohet pjesërisht një nga kërkësat për ndërprerjen e punës në “fasoneri” dhe “Call Center””

  1. Aby całkowicie rozwiać wątpliwości, możesz dowiedzieć się, czy twój mąż zdradza cię w prawdziwym życiu na kilka sposobów i ocenić, jakie masz konkretne dowody, zanim zaczniesz podejrzewać, że druga osoba zdradza.

  2. Jak odzyskać usunięte SMS – Y z telefonu komórkowego? Nie ma kosza na SMS – Y, więc jak przywrócić SMS – Y po ich usunięciu?

  3. Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keni hasur probleme në vendin e punës?

Keni hasur probleme në vendin e punës?