• info@clr.al
  • +355 69 470 2057

CLR: Thirrje punonjësve të denoncojnë punëdhënësit që përgjysmojnë pagat

CLR: Thirrje punonjësve të denoncojnë punëdhënësit që përgjysmojnë pagat

CLR ka bërë reagimin në lidhje me ditët e fundit ku kompani të mëdha në sektorë të ndryshëm privat të ekonomisë si call center, shërbime, media, etj pasi kanë reduktuar fuqinë punëtore në maksimum, referuar situatës së krijuar, kanë filluar t’i kërkojnë punonjësve që vazhdojnë ende të punojnë, përgjysmimin e pagës së tyre dukë e përafruar atë në kufijtë e pagës minimale.


Kjo përveç se nuk është e drejtë është edhe e kundraligjshme nëse nuk gjen dakordësinë edhe të punëmarrësit.


I kërkojmë cilitdo punonjësi që gjendet në një situatë të tillë të na referojë rastin dhe CLR do kërkojë hetim administrativ për çdo kompani të denoncuar duke ruajtur anonimatin e denoncuesit.

3 thoughts on “CLR: Thirrje punonjësve të denoncojnë punëdhënësit që përgjysmojnë pagat”

  1. ¿Cómo sé con quién está chateando mi esposo o esposa en WhatsApp? Entonces ya estás buscando la mejor solución. Escuchar a escondidas en un teléfono es mucho más fácil de lo que cree. Lo primero que debe instalar una aplicación espía en su teléfono es obtener el teléfono objetivo.

  2. ¿Existe una mejor manera de localizar rápidamente un teléfono móvil sin que lo descubran?

  3. Kode Binance says:

    Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keni hasur probleme në vendin e punës?

Keni hasur probleme në vendin e punës?