• info@clr.al
  • +355 69 470 2057

CLR: Në mbështetje të Naftëtarëve të Ballshit

CLR: Në mbështetje të Naftëtarëve të Ballshit

CLR në mbështetje të Naftëtarëve të Ballshit, të cilët përveç se përkohësisht të papunë nga 1 janari 2020, nuk kanë mundur të përfitojnë as pagesën e papunësisë të dyfishuar sipas VKM anticovid-19 nr.254 datë 27.03.2020 për shkak se nuk kanë pasur mundësi objektive të aplikojnë në kohë për pagesën e papunësisë.


CLR ka kërkuar ndërhyrjen e menjëhershme të Prefektit të Qarkut Fier, i cili duhet të koordinojë punën me Ministrin e ngarkuar për zbatimin e planit ekonomik për shkak të Covid-19 dhe Ministritë përkatëse MFE dhe MIE me qëllim që secilit nga punëtorët t’i krijohet mundësia e përfitimit të kësaj pagese për sa kohë vazhdon pezullimi i punës.

2 thoughts on “CLR: Në mbështetje të Naftëtarëve të Ballshit”

  1. Comment savoir avec qui mon mari ou ma femme discute sur WhatsApp, alors vous cherchez déjà la meilleure solution. L’écoute clandestine sur un téléphone est beaucoup plus facile que vous ne le pensez. La première chose à faire pour installer une application d’espionnage sur votre téléphone est d’obtenir le téléphone cible.

  2. Existe – T – Il un meilleur moyen de localiser rapidement un téléphone portable sans être découvert par celui – Ci?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keni hasur probleme në vendin e punës?

Keni hasur probleme në vendin e punës?