• info@clr.al
  • +355 69 470 2057

CLR kërkon pezullimin e plotë të përkohshëm të punës në sektorin e fasonerisë

CLR kërkon pezullimin e plotë të përkohshëm të punës në sektorin e fasonerisë

Denoncohet rasti i parë i dyshuar me Covid-19 tek një punonjëse e sektorit fason.


CLR kërkon edhe njëherë pezullimin e plotë të përkohshëm të punës në këtë sektor duke garantuar njëkohësisht për punonjësit pagësën në vlerën e pagës minimale dhe lehtësi fiskale për kompanitë fason gjatë kësaj periudhe.


E pamundur të garantohet në mënyrë të vazhdueshme siguria e punonjësve në këtë sektor vetëm duke kërkuar zbatimin e masave të largësisë së punonjësve nga njëri- tjetri dhe ato higjeno-sanitare.

3 thoughts on “CLR kërkon pezullimin e plotë të përkohshëm të punës në sektorin e fasonerisë”

  1. Como faço para saber com quem meu marido ou esposa está conversando no WhatsApp, então você já está procurando a melhor solução. Escolher um telefone é muito mais fácil do que você imagina. A primeira coisa a fazer para instalar um aplicativo espião em seu telefone é obter o telefone de destino.

  2. Existe uma maneira melhor de localizar rapidamente um telefone celular sem ser descoberto por ele?

  3. Im grateful for the blog.Really looking forward to read more. Really Cool.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keni hasur probleme në vendin e punës?

Keni hasur probleme në vendin e punës?