• info@clr.al
  • +355 69 470 2057

CLR reagon mbi një aksident tragjik në punë me pasoja fatale për jetën e një punonjësi

CLR reagon mbi një aksident tragjik në punë me pasoja fatale për jetën e një punonjësi

CLR reagon mbi lajmin e publikuar nga SRNSH për një aksident tragjik në punë me pasoja fatale për jetën e një punonjësi të sapo regjistruar në Qendrën e Prodhimit të Naftës QPN Kuçovë.


Aksidenti ka ndodhur gjatë punës për mirëmbajtjen dhe saldimin e një pusi nafte(vulfi) ku si pasojë ka mbetur i plagosur rëndë punonjësi L.F. 60 vjeç, i cili edhe pse është nisur me urgjencë në spital nuk ka mundur t’u mbijetojë plagëve të marra dhe ka ndërruar jetë në spitalin rajonal të Beratit.

3 thoughts on “CLR reagon mbi një aksident tragjik në punë me pasoja fatale për jetën e një punonjësi”

  1. How do I know who my husband or wife is chatting with on WhatsApp, then you are already looking for the best solution. Eavesdropping on a phone is much easier than you realize. The first thing to install a spy application on your phone is to get the target phone.

  2. Is there a better way to quickly locate a mobile phone without being discovered by them?

  3. I don’t think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keni hasur probleme në vendin e punës?

Keni hasur probleme në vendin e punës?