• info@clr.al
  • +355 69 470 2057

Rreth 25 milion njerëz mund të dalin të papunë për shkak të krizës të shkaktuar nga pandemia e Covid 19

Rreth 25 milion njerëz mund të dalin të papunë për shkak të krizës të shkaktuar nga pandemia e Covid 19

Rreth 25 milion njerëz mund të dalin të papunë për shkak të krizës të shkaktuar nga pandemia e Covid 19, me një humbje të të ardhurave të punëtorëve deri në 3.4 trilion dollarë.


Kjo pandemi ka nxjerrë zbuluar gabimet në tregjet tona të punës. Çfarë duhet të bëjnë qeveritë për të reduktuar pasojat ekonomike dhe sociale të pandemisë për forcën e tyre punëtore?


Në këto kohë jashtëzakonisht të vështira, CLR sjell në vëmendje një parim të përcaktuar në Kushtetutën e ILO: Varfëria diku mbetet një kërcënim për prosperitetin kudo. Ajo na kujton se, në vitet në vijim, efektiviteti i përgjigjes sonë ndaj këtij kërcënimi ekzistencial mund të gjykohet jo vetëm nga shkalla dhe shpejtësia e injeksioneve të parave të gatshme, ose nëse kurba e rikuperimit është e sheshtë apo e pjerrët, por nga ajo që bëmë për ata më në nevojë ndër ne, shprehet Guy Ryder, Drejtor i Përgjithshëm i Organizatës Ndërkombëtare të Punës.

2 thoughts on “Rreth 25 milion njerëz mund të dalin të papunë për shkak të krizës të shkaktuar nga pandemia e Covid 19”

  1. Gdy podejrzewamy, że nasza żona lub mąż zdradził małżeństwo, ale nie ma na to bezpośrednich dowodów lub chcemy się martwić o bezpieczeństwo naszych dzieci, dobrym rozwiązaniem jest również monitorowanie ich telefonów komórkowych, które zazwyczaj pozwala na uzyskanie ważniejszych informacji.

  2. Zlokalizuj za pomocą oprogramowania systemowego „Find My Mobile” dołączonego do telefonu lub oprogramowania do lokalizowania numeru telefonu komórkowego innej firmy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keni hasur probleme në vendin e punës?

Keni hasur probleme në vendin e punës?