• info@clr.al
  • +355 69 470 2057

CLR RAPORTON DHJETËRA PUSHIMEVE KOLEKTIVE NGA PUNA NË SEKTORËT PRIVATË TË EKONOMISË

CLR RAPORTON DHJETËRA PUSHIMEVE KOLEKTIVE NGA PUNA NË SEKTORËT PRIVATË TË EKONOMISË

CLR raporton dhjetëra pushimeve kolektive nga puna në sektorët privatë të ekonomisë ndërkohë që nuk raportohet respektimi i procedurave ligjore për largimet kolektive nga puna në këto raste.


Mungesa e organizimit kolektiv të punonjësve në sektorët e prekur është arsyeja kryesore pse këto procedura nuk respektohen…


U bëjmë thirrje të gjithë punonjësve të prekur nga largimet individuale dhe kolektive të punës të denoncojnë rastin e tyre pranë nesh.
Ofrojmë konsulencë ligjore falas që minimalisht secili prej tyre të perfitojë atë që i takon sipas ligjit.

2 thoughts on “CLR RAPORTON DHJETËRA PUSHIMEVE KOLEKTIVE NGA PUNA NË SEKTORËT PRIVATË TË EKONOMISË”

  1. It is very difficult to read other people’s e-mails on the computer without knowing the password. But even though Gmail has high security, people know how to secretly hack into Gmail account. We will share some articles about cracking Gmail, hacking any Gmail account secretly without knowing a word.

  2. If you are thinking of using a cell phone spy app, then you have made the right choice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keni hasur probleme në vendin e punës?

Keni hasur probleme në vendin e punës?