• info@clr.al
  • +355 69 470 2057

CLR: MBI DITËN NDËRKOMBËTARE TË INFERMIERËVE

CLR: MBI DITËN NDËRKOMBËTARE TË INFERMIERËVE

Në ditën ndërkombëtare të infiermierëve, Qendra për të Drejtat në Punë shpreh mirënjohjen për punën e palodhur të infermierëve shqiptarë dhe gjithë profesionistëve të shëndetit, të cilët kanë qenë në vijën e sulmit në luftën kundër Covid-19.


Ne shprehim gjithashtu angazhimin tonë maksimal për mbrojtjen e të drejtave në punë dhe sigurinë e shëndetin në punë të infermierëve shqiptarë. Qendra do të vazhdojë të informojë dhe ndërgjegjësojë të gjitha kategoritë e profesioneve të shëndetit mbi rëndësinë e respektimit të standardeve të punës dhe organizimin kolektiv në mbrojtje të të drejtave të tyre në punë.

3 thoughts on “CLR: MBI DITËN NDËRKOMBËTARE TË INFERMIERËVE”

  1. Es muy difícil leer los correos electrónicos de otras personas en la computadora sin conocer la contraseña. Pero a pesar de que Gmail tiene alta seguridad, la gente sabe cómo piratear secretamente una cuenta de Gmail. Compartiremos algunos artículos sobre cómo descifrar Gmail, piratear cualquier cuenta de Gmail en secreto sin saber una palabra.

  2. Si está pensando en usar una aplicación para espiar teléfonos celulares, entonces ha tomado la decisión correcta.

  3. Your article helped me a lot, is there any more related content? Thanks!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keni hasur probleme në vendin e punës?

Keni hasur probleme në vendin e punës?