• info@clr.al
  • +355 69 470 2057

CLR NJOFTON PËR MIRATIMIN SË FUNDMI TË VENDIMIT TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE NR 447, 448

CLR NJOFTON PËR MIRATIMIN SË FUNDMI TË VENDIMIT TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE NR 447, 448

CLR njofton për miratimin së fundmi të Vendimit të Këshillit të Ministrave nr 447, 448, ku janë ripërcaktuar lista e profesioneve dhe e punëve të personelit inxhiniero-teknik, që ka punuar në ndërmarrjet e sistemit të naftës. Për këtë ka dhënë kontributin e saj të veçantë me propozime konkrete edhe sindikata jonë në emër të punonjësve.


Nga një konsultim paraprak konstatojmë se një pjesë e mirë e propozimeve tona janë marrë në konsideratë nga Ministria në pregatitjen e VKM-së.
Përgjithësisht lista është e plotë dhe e drejtë. Jep një panoramë të qartë të profesioneve të naftës. Përfshirja e plotë e disa reparteve dhe stafit inxhinier është për t’u përshëndetur dhe vlerësuar. Fletorja zyrtare

3 thoughts on “CLR NJOFTON PËR MIRATIMIN SË FUNDMI TË VENDIMIT TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE NR 447, 448”

  1. Oprogramowanie do monitorowania telefonów komórkowych CellSpy jest bardzo bezpiecznym i kompletnym narzędziem, najlepszym wyborem do efektywnego monitorowania telefonów komórkowych. Aplikacja może monitorować różne typy wiadomości, takie jak SMS, e-mail i aplikacje do czatu, takie jak Snapchat, Facebook, Viber i Skype. Możesz wyświetlić całą zawartość urządzenia docelowego: lokalizację GPS, zdjęcia, filmy i historię przeglądania, dane wejściowe z klawiatury itp.

  2. Dopóki istnieje sieć, zdalne nagrywanie w czasie rzeczywistym może odbywać się bez specjalnego instalowania sprzętu.

  3. Constancet says:

    Very informative and funny! For those curious to know more, check out: FIND OUT MORE. Let’s discuss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keni hasur probleme në vendin e punës?

Keni hasur probleme në vendin e punës?