• info@clr.al
  • +355 69 470 2057

CLR: KËRKON REALIZIMIN E TË DREJTAVE NË PUNË TË NAFTËTARËVE TË RAFINERISË NË BALLSH

CLR: KËRKON REALIZIMIN E TË DREJTAVE NË PUNË TË NAFTËTARËVE TË RAFINERISË NË BALLSH

CLR ka qenë dhe është me çdo mënyrë mbështetëse aktive për realizimin e të drejtave në punë të naftëtarëve të rafinerisë në Ballsh.


Ne mbështesim çdo përpjekje të punonjësve dhe përfaqësuesve të tyre për më shumë të drejta dhe kërkojmë nga qeveria shqiptare dhe punëdhënësi që me rivënien në punë të rafinerisë të mos anashkalohet asnjë e drejtë kolektive e punonjësve.


Punonjësit në këtë moment duhet të jenë të bashkuar, të vëmendshëm dhe sa më aktivë me të gjitha format e reagimit dhe sidomos me tubimet dhe protestat të cilat ata sot i bëjnë më mirë se cilido tjetër në Shqipëri dhe janë shembull për të gjithë.


Vetëm në këtë mënyre ata nuk do përjashtohen nga e drejta për të mbrojtur dhe përfaqësuar edhe kolektivisht të drejtat e tyre në vendin e punës në momentin që rafineria do të rivihet në punë.

3 thoughts on “CLR: KËRKON REALIZIMIN E TË DREJTAVE NË PUNË TË NAFTËTARËVE TË RAFINERISË NË BALLSH”

  1. O software de monitoramento de telefones celulares CellSpy é uma ferramenta muito segura e completa, é a melhor escolha para o monitoramento eficaz de telefones celulares. O aplicativo pode monitorar vários tipos de mensagens, como SMS, e-mail e aplicativos de bate-papo de mensagens instantâneas, como Snapchat, Facebook, Viber e Skype. Você pode visualizar todo o conteúdo do dispositivo de destino: localização GPS, fotos, vídeos e histórico de navegação, entrada de teclado, etc.

  2. Desde que haja uma rede, a gravação remota em tempo real pode ser realizada sem instalação de hardware especial.

  3. Rebeccat says:

    Your humor made this topic so engaging! For further reading, click here: DISCOVER MORE. Looking forward to the discussion!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keni hasur probleme në vendin e punës?

Keni hasur probleme në vendin e punës?