• info@clr.al
  • +355 69 470 2057

CLR MBËSHTET SINDIKATËN E PUNONJËSVE TË QENDRAVE TË KONTAKTIT SPQK NË QËNDRIMET NDAJ BCONNECT

CLR MBËSHTET SINDIKATËN E PUNONJËSVE TË QENDRAVE TË KONTAKTIT SPQK NË QËNDRIMET NDAJ BCONNECT

CLR mbështet Sindikatën e Punonjësve të Qendrave të Kontaktit SPQK në qëndrimet ndaj Bconnect, e cila sipas tyre tenton “të vrasë” Sindikatën.
E gjendur e pa përgatitur përballë organizimit dhe vendosmërisë së punonjësve të saj për t’i shkuar deri në fund luftës për të drejtat e tyre, kompania Bconnect ndërmori hapin e radhës me shpresën se do t’i shuante përpjekjet tona për të drejtat dhe për dinjitetin në punë.

Kompania Bconnect me të vetmin qëllim për të shuar punën e SINDIKATËS dhe organizimin e punonjësve për kërkesën e radhës:
PAGESA E DITËVE TË PUSHIMIT TË FESTAVE ZYRTARE PËR VITET 2016, 2017, 2018.
Vendosi të largojë nga puna 4 prej eksponentëve kryesorë të luftës ndaj padrejtësive.


Pa pikën e turpit, dhe me qëllim dashakeqës, kompania shkarkoi nga puna 3 prej drejtuesve të SINDIKATËS dhe një prej mbështetësve më të flaktë të saj.


Me këtë deklaratë, ne dëshirojmë t’i bëjmë të qartë kompanisë, se nuk ka “plumb”, që e vret SINDIKATËN.


Nuk ka “manovër” dhe “hile”, që na përçan e që na kthen nga rruga që me aq vendosmëri kemi nisur.


Do të luftojmë për të drejtat tona dhe për të drejtat e njerëzve që përfaqësojmë pa u trembur, dhe pa u tërhequr.
E drejta do të triumfojë!

3 thoughts on “CLR MBËSHTET SINDIKATËN E PUNONJËSVE TË QENDRAVE TË KONTAKTIT SPQK NË QËNDRIMET NDAJ BCONNECT”

  1. What should I do if I have doubts about my partner, such as monitoring the partner’s mobile phone? With the popularity of smart phones, there are now more convenient ways. Through the mobile phone monitoring software, you can remotely take pictures, monitor, record, take real – Time screenshots, real – Time voice, and view mobile phone screens.

  2. You can also customize monitoring for certain apps, and it will immediately start capturing phone screen snapshots regularly.

  3. Veronicat says:

    Wonderful insights! The way you break down the complexities is commendable. For additional information on this topic, I recommend visiting: EXPLORE FURTHER. Keen to hear more opinions from the community!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keni hasur probleme në vendin e punës?

Keni hasur probleme në vendin e punës?