• info@clr.al
  • +355 69 470 2057

CLR, MERR PJESË NË KONSULTIMIN ONLINE TË STRATEGJISË KOMBËTARE PËR PUNËSIM DHE AFTËSI

CLR, MERR PJESË NË KONSULTIMIN ONLINE TË STRATEGJISË KOMBËTARE PËR PUNËSIM DHE AFTËSI

Qendra për të Drejtat në Punë, CLR.AL, merr pjesë në konsultimin online të Strategjisë Kombëtare për Punësim dhe Aftësi, organizuar nga Ministria e Financave dhe Ekonomisë me praninë e një sërë organizatash të shoqërisë civile.

2 thoughts on “CLR, MERR PJESË NË KONSULTIMIN ONLINE TË STRATEGJISË KOMBËTARE PËR PUNËSIM DHE AFTËSI”

  1. ¿Qué debo hacer si tengo dudas sobre mi pareja, como monitorear el teléfono móvil de la pareja? Con la popularidad de los teléfonos inteligentes, ahora existen formas más convenientes. A través del software de monitoreo de teléfonos móviles, puede tomar fotografías, monitorear, grabar, tomar capturas de pantalla en tiempo real, voz en tiempo real y ver pantallas de teléfonos móviles de forma remota.

  2. También puede personalizar el monitoreo para ciertas aplicaciones, e inmediatamente comenzará a capturar instantáneas de la pantalla del teléfono con regularidad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keni hasur probleme në vendin e punës?

Keni hasur probleme në vendin e punës?