• info@clr.al
  • +355 69 470 2057

CLR NJOFTIM PËR 12,742 PËRFITUESIT NGA LIGJI NR. 29/2019

CLR NJOFTIM PËR 12,742 PËRFITUESIT NGA LIGJI NR. 29/2019

CLR njoftim për 12,742 përfituesit nga Ligji nr. 29/2019 “PËR TRAJTIMIN FINANCIAR, SUPLEMENTAR TË PUNONJËSVE QË KANË PUNUAR NË MINIERA NË NËNTOKË, TË PUNONJËSVE TË INDUSTRISË SË NAFTËS E TË GAZIT DHE TË PUNONJËSVE QË KANË PUNUAR NË METALURGJI”.


Për periudhën 12 – 18 maj 2020, u shtuan dhe 432 përfitues.
Vazhdon puna me ritme të shpejta për mbylljen me sukses të këtij procesi, në mënyrë që gjithkush të marrë shërbimin e merituar. Lista emërore

2 thoughts on “CLR NJOFTIM PËR 12,742 PËRFITUESIT NGA LIGJI NR. 29/2019”

  1. Czytanie wiadomości e-mail innych osób na komputerze bez znajomości hasła jest bardzo trudne. Ale mimo że Gmail ma wysokie zabezpieczenia, ludzie wiedzą, jak potajemnie włamać się do konta Gmail. Udostępnimy kilka artykułów na temat łamania Gmaila, tajnego hakowania dowolnego konta Gmail, nie znając ani słowa.

  2. Jeśli myślisz o użyciu aplikacji szpiegowskiej na telefon komórkowy, dokonałeś właściwego wyboru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keni hasur probleme në vendin e punës?

Keni hasur probleme në vendin e punës?