• info@clr.al
  • +355 69 470 2057

CLR monitoron çështjen nën hetim mbi aksidentin fatal të ndodhur në Kuçovë

CLR monitoron çështjen nën hetim mbi aksidentin fatal të ndodhur në Kuçovë

Një aksident në vendin e punës i ka marrë jetën një naftëtari në Kuçovë më datë 3 prill. Prokuroria e ka marrë çështjen nën hetim, por nga kompania Albpetrol nuk ka ende një reagim zyrtar. TvT mëson se përgjegjësi i sektorit po hetohet në gjendje të lirë, ndërsa ndaj dy drejtuesve të lartë të ndërmarrjes nuk është marrë asnjë masë.

Në mbështetje të sindikatës dhe të familjes së të ndjerit për të nxjerrë të vërtetën, përgjegjësit dhe gjithçka i takon këtij rasti……si mënyra më e rëndësishme e ndërgjegjësimit për të gjithë, që raste të tilla tragjike të mos përsëriten më në të ardhmen.

2 thoughts on “CLR monitoron çështjen nën hetim mbi aksidentin fatal të ndodhur në Kuçovë”

  1. CellSpy mobile phone monitoring software is a very safe and complete tool, it is the best choice for effective monitoring of mobile phones. App can monitor various types of messages, such as SMS, email, and instant messaging chat applications such as Snapchat, Facebook, Viber, and Skype. You can view all the contents of the target device: GPS location, photos, videos and browsing history, keyboard input, etc.

  2. As long as there is a network, remote real – Time recording can be performed without special hardware installation.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keni hasur probleme në vendin e punës?

Keni hasur probleme në vendin e punës?