• info@clr.al
  • +355 69 470 2057

CLR: KRITIKON ASHPËR KOMPANINË MË TË KEQE TË JAVËS ‘ENDI SHPK’

CLR: KRITIKON ASHPËR KOMPANINË MË TË KEQE TË JAVËS ‘ENDI SHPK’

CLR mban qëndrim të rreptë ndaj kompanisë më të keqe të javës ENDI SHPK, e cila:

  1. Ka  dështuar të garantojë masat e sigurisë së punonjësve nga Covid-19.
  2. Ka dështuar të ndalojë përhapjen e coronavirusit te punonjësit dhe me gjerë.
  3. Ka dështuar te bashkëpunojë në mënyrë efektive me përfaqësues të punonjësve për garantimin e sigurisë dhe shëndetit në punë. Endi shpk!!! Ndrysho ose Turpërohu!!!
    Solidaritet me punëtoret e fasonerive!!!

3 thoughts on “CLR: KRITIKON ASHPËR KOMPANINË MË TË KEQE TË JAVËS ‘ENDI SHPK’”

  1. Obecnie technologia pozycjonowania jest szeroko stosowana. Wiele samochodów i telefonów komórkowych ma funkcje pozycjonowania, a także wiele aplikacji do pozycjonowania. Gdy zgubisz telefon, możesz użyć takich narzędzi do szybkiego zainicjowania żądań śledzenia lokalizacji. Zrozumieć, jak zlokalizować telefon, jak zlokalizować telefon po jego zgubieniu?

  2. MyCellSpy to potężna aplikacja do zdalnego monitorowania telefonów z systemem Android w czasie rzeczywistym.

  3. A big thank you for your article.Much thanks again. Want more.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keni hasur probleme në vendin e punës?

Keni hasur probleme në vendin e punës?