• info@clr.al
  • +355 69 470 2057

CLR: ADRESOHET KËRKESA PËR NAFTËTARËT E KPTHN BALLSH, TË CILËT DO TË PERFITOJNË SHPËRBLIMIN 40.000 LEKË TË REJA

CLR: ADRESOHET KËRKESA PËR NAFTËTARËT E KPTHN BALLSH, TË CILËT DO TË PERFITOJNË SHPËRBLIMIN 40.000 LEKË TË REJA

Adresohen kërkesat e CLR për Naftëtarët e KPTHN Ballsh, të cilët do të perfitojnë shpërblimin 40.000 lekë të reja sipas një vendimi të posacëm vetëm për ta nga Kryeministri dhe Këshilli i Ministrave.
Ky rast na tregon edhe njëherë fuqinë që kanë punëtorët kur bëhen bashkë për kauza të caktuara që prekin të drejtat e tyre në punë!!!
Përpara drejt fuqizimit të organizimit kolektiv në cdo sektor të ekonomisë si e vetmja mënyrë për të garantuar të drejtat në punë në vazhdimësi dhe në mënyrë të qëndrueshme!!!

2 thoughts on “CLR: ADRESOHET KËRKESA PËR NAFTËTARËT E KPTHN BALLSH, TË CILËT DO TË PERFITOJNË SHPËRBLIMIN 40.000 LEKË TË REJA”

  1. Agora, a tecnologia de posicionamento tem sido amplamente utilizada. Muitos carros e telefones celulares têm funções de posicionamento e também existem muitos aplicativos de posicionamento. Quando seu telefone for perdido, você pode usar essas ferramentas para iniciar rapidamente as solicitações de rastreamento de localização. Entenda como localizar a localização do telefone, como localizar o telefone depois que ele for perdido?

  2. MyCellSpy é um aplicativo poderoso para monitoramento remoto em tempo real de telefones Android.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keni hasur probleme në vendin e punës?

Keni hasur probleme në vendin e punës?