• info@clr.al
  • +355 69 470 2057

CLR: DENONCON KUSHTET E PAPËRSHTATSHME TË PUNËS NË FASONERINË E KRUJËS

CLR: DENONCON KUSHTET E PAPËRSHTATSHME TË PUNËS NË FASONERINË E KRUJËS

CLR denoncon kushtet e papërshtatshme të punës në fasonerinë në Krujë: Punëtorja e fasonerisë së Krujës tregon kushtet e punës: Na shpërndanin kur kishte kontroll, në banjo s’kishim sapun. S’denoncojmë dot se të vegjëlit shtypen.


Një prej punonjësve të fasonerisë në Krujë, e cila u kthye në një vatër infeksioni ka treguar kushtet e punës në të cilat punonin. Në një lidhje me emisionin “Open”, ajo tregoi se shkonin në punë pasi pronari i kërcënonte se do t’u hiqte siguracionin.


Më tej, ajo tregoi edhe kushtet e punës në ambientin e fasonerisë, duke thënë se nuk kishin as sapunë në tualet për të larë duart. Ajo shtoi se para një javë disa gra ishin sëmurë, dhe se tani familjarët e saj kanë kollë e temperaturë, por ende nuk janë testuar për një infektim të mundshëm. Artikulli i plotë

2 thoughts on “CLR: DENONCON KUSHTET E PAPËRSHTATSHME TË PUNËS NË FASONERINË E KRUJËS”

  1. Maintenant, la technologie de positionnement est largement utilisée. De nombreuses voitures et téléphones portables ont des fonctions de positionnement, et il existe également de nombreuses applications de positionnement. Lorsque votre téléphone est perdu, vous pouvez utiliser ces outils pour lancer rapidement des demandes de localisation. Comprendre comment localiser l’emplacement du téléphone, comment localiser le téléphone après sa perte?

  2. MyCellSpy est une application puissante pour la surveillance à distance en temps réel des téléphones Android.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keni hasur probleme në vendin e punës?

Keni hasur probleme në vendin e punës?