• info@clr.al
  • +355 69 470 2057

CLR: Dobësohet ndjeshëm marrëdhënia e punës për Inspektorët përgjegjës për kontrollin ushqimor në Republikën e Shqipërisë.

CLR: Dobësohet ndjeshëm marrëdhënia e punës për Inspektorët përgjegjës për kontrollin ushqimor në Republikën e Shqipërisë.

CLR ka komunikuar për dobësimin e ndjeshëm dhe në mënyrë të pashpjegueshme të qëndrueshmërisë në marrëdhëniet e punës për Inspektorët përgjegjës për kontrollin ushqimor në Republikën e Shqipërisë.


Me ndryshimet e fundit ligjore, marrëdhënia e punës për inspektorët e Institucionit përgjegjës për inspektimin e ushqimit është ndryshuar pa asnjë konsultim paraprak duke hequr statusin e nënpunësit civil për inspektorët përgjegjës për kontrollin e ushqimit dhe duke cënuar njëkohësisht edhe një standart të arrirë prej kohësh për këtë kategori punonjësish.


Reformat në këtë sektor janë të domosdoshme dhe të mirëpritura qoftë sa i përket edhe burimeve njerëzore por në asnjë rast kjo mund të bëhet duke cënuar qëndrueshmërinë në punë të punonjësve si një nga elementët kryesorë thelbësorë të punësimit të denjë.
CLR është duke e ndjekur situatën dhe do të shohë me vëmendje ecurinë e këtij procesi dhe qëllimet e vërteta të kësaj iniciative. Projektligji

3 thoughts on “CLR: Dobësohet ndjeshëm marrëdhënia e punës për Inspektorët përgjegjës për kontrollin ushqimor në Republikën e Shqipërisë.”

  1. gerçekten güzel bir yazı olmuş. Yanlış bildiğimiz bir çok konu varmış. Teşekkürler.

  2. System Android pozwala na wykonywanie zrzutów ekranu bez żadnego innego oprogramowania. Ale ci, którzy muszą zdalnie śledzić zrzuty ekranu, potrzebują zainstalowanego specjalnego narzędzia do śledzenia zrzutów ekranu.

  3. Po wyłączeniu większości telefonów komórkowych zniesione zostanie ograniczenie dotyczące wprowadzania nieprawidłowego hasła.W tym momencie można wejść do systemu poprzez odcisk palca, rozpoznawanie twarzy itp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keni hasur probleme në vendin e punës?

Keni hasur probleme në vendin e punës?