• info@clr.al
  • +355 69 470 2057

CLR monitoron procedurën e ndërmjetësimit mes SRNSH dhe punëdhënësit në Kuçovë

CLR monitoron procedurën e ndërmjetësimit mes SRNSH dhe punëdhënësit në Kuçovë

CLR monitoron nisjen e procedurës së ndërmjetësimit dhe pajtimit për konfliktin kolektiv të punës midis përfaqësuesit të punëdhënësit në Kuçovë dhe Sindikatës tonë.

Përfaqësuesi i sindikatës është transferuar pa marrë pëlqimin e tij ose të sindikatës në një detyrë tjetër që praktikisht ja vështirëson atij ushtrimin e detyrës si përfaqësues i sindikatës.


Koha që strukturat e ndërmjetësimit dhe pajtimit të tregojnë sa vlejnë në procesin e ndërmjetësimit dhe pajtimit të konflikteve kolektive të punës.

3 thoughts on “CLR monitoron procedurën e ndërmjetësimit mes SRNSH dhe punëdhënësit në Kuçovë”

  1. As technology develops faster and faster, and mobile phones are replaced more and more frequently, how can a low – Cost fast Android phone become a remote – Accessible camera?

  2. Is there any way to recover deleted call records? Those who have cloud backup can use these backup files to restore mobile phone call records.

  3. Thank you ever so for you post.Really looking forward to read more. Really Cool.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keni hasur probleme në vendin e punës?

Keni hasur probleme në vendin e punës?