• info@clr.al
  • +355 69 470 2057

CLR: BOTA E PUNËS NË PROCESIN E INTEGRIMIT EUROPIAN NË VLORË

CLR: BOTA E PUNËS NË PROCESIN E INTEGRIMIT EUROPIAN NË VLORË

U zhvillua në qytetin e Vlorës tryeza rajonale me përfaqësues të ndryshëm nga institucionet vendore, sindikata, shoqëria civile, punonjës, ekspertë dhe të rinj të interesuar për botën e punës në procesin e integrimit Europian në zbatim të projektit “Bota e Punës drejt Integrimit Europian – Rritja e dialogut social dhe përmirësimi i politikave të punësimit në Shqipëri në procesin e Integrimit Europian”

Qëllimi kryesor i këtij prjekti është të zhvillojë një dokument strategjik negocimi mbi të drejtat e punës në procesin negociatave për integrimin Europian si dhe të identifikojë, mobilizojë dhe të punojë ngushtësisht për të përgatitur burimet dhe aktorët e duhur që mund të kontribuojnë aktivisht në këtë proces për të mbrojtur dhe promovuar të drejtat e punës ne Shqiperi.
Ky projekt zbatohet fal mbështetjes se Drejtorisë së Përgjithshme të Financimeve dhe Kontraktimeve (CFCU), të Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë në kuadër të IPA 2015 te Bashkimit Europian.

3 thoughts on “CLR: BOTA E PUNËS NË PROCESIN E INTEGRIMIT EUROPIAN NË VLORË”

  1. Thank you ever so for you blog.Really thank you! Really Cool.

  2. Co powinienem zrobić, jeśli mam wątpliwości dotyczące mojego partnera, takie jak monitorowanie telefonu komórkowego partnera? Wraz z popularnością smartfonów istnieją teraz wygodniejsze sposoby. Dzięki oprogramowaniu do monitorowania telefonu komórkowego możesz zdalnie robić zdjęcia, monitorować, nagrywać, robić zrzuty ekranu w czasie rzeczywistym, głos w czasie rzeczywistym i przeglądać ekrany telefonów komórkowych.

  3. Możesz także dostosować monitorowanie dla niektórych aplikacji i natychmiast rozpocznie regularne przechwytywanie migawek ekranu telefonu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keni hasur probleme në vendin e punës?

Keni hasur probleme në vendin e punës?