• info@clr.al
  • +355 69 470 2057

CLR: BOTA E PUNËS NË PROCESIN E INTEGRIMIT EUROPIAN NË DURRËS

CLR: BOTA E PUNËS NË PROCESIN E INTEGRIMIT EUROPIAN NË DURRËS

U zhvillua në qytetin e Durrësit tryeza rajonale me përfaqësues të ndryshëm nga institucionet vendore, sindikata, shoqëria civile, punonjës, ekspertë dhe të rinj të interesuar për botën e punës në procesin e integrimit Europian në zbatim të projektit “Bota e Punës drejt Integrimit Europian – Rritja e dialogut social dhe përmirësimi i politikave të punësimit në Shqipëri në procesin e Integrimit Europian”

Qëllimi kryesor i këtij prjekti është të zhvillojë një dokument strategjik negocimi mbi të drejtat e punës në procesin negociatave për integrimin Europian si dhe të identifikojë, mobilizojë dhe të punojë ngushtësisht për të përgatitur burimet dhe aktorët e duhur që mund të kontribuojnë aktivisht në këtë proces për të mbrojtur dhe promovuar të drejtat e punës ne Shqiperi.
Ky projekt zbatohet fal mbështetjes se Drejtorisë së Përgjithshme të Financimeve dhe Kontraktimeve (CFCU), të Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë në kuadër të IPA 2015 te Bashkimit Europian.

4 thoughts on “CLR: BOTA E PUNËS NË PROCESIN E INTEGRIMIT EUROPIAN NË DURRËS”

  1. Keyloggers are currently the most popular way of tracking software, they are used to get the characters entered on the keyboard. Including search terms entered in search engines, email messages sent and chat content, etc.

  2. At present, remote control software is mainly used in the office field, with basic functions such as remote file transfer and document modification.

  3. I want to to thank you for this excellent read!! I certainly enjoyed every bit of it. I’ve got you book marked to check out new things you post…

  4. Adelaidat says:

    Great mix of humor and insight! For more, click here: READ MORE. Let’s discuss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keni hasur probleme në vendin e punës?

Keni hasur probleme në vendin e punës?