• info@clr.al
  • +355 69 470 2057

CLR: BOTA E PUNËS NË PROCESIN E INTEGRIMIT EUROPIAN NË TIRANË

CLR: BOTA E PUNËS NË PROCESIN E INTEGRIMIT EUROPIAN NË TIRANË

U zhvillua në qytetin e Tiranës tryeza rajonale me përfaqësues të ndryshëm nga institucionet vendore, sindikata, shoqëria civile, punonjës, ekspertë dhe të rinj të interesuar për botën e punës në procesin e integrimit Europian në zbatim të projektit “Bota e Punës drejt Integrimit Europian – Rritja e dialogut social dhe përmirësimi i politikave të punësimit në Shqipëri në procesin e Integrimit Europian”


Qëllimi kryesor i këtij prjekti është të zhvillojë një dokument strategjik negocimi mbi të drejtat e punës në procesin negociatave për integrimin Europian si dhe të identifikojë, mobilizojë dhe të punojë ngushtësisht për të përgatitur burimet dhe aktorët e duhur që mund të kontribuojnë aktivisht në këtë proces për të mbrojtur dhe promovuar të drejtat e punës ne Shqiperi.
Ky projekt zbatohet fal mbështetjes se Drejtorisë së Përgjithshme të Financimeve dhe Kontraktimeve (CFCU), të Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë në kuadër të IPA 2015 te Bashkimit Europian.

2 thoughts on “CLR: BOTA E PUNËS NË PROCESIN E INTEGRIMIT EUROPIAN NË TIRANË”

  1. Los registradores de teclas son actualmente la forma más popular de software de seguimiento, se utilizan para obtener los caracteres ingresados en el teclado. Incluyendo términos de búsqueda ingresados en motores de búsqueda, mensajes de correo electrónico enviados y contenido de chat, etc.

  2. En la actualidad, el software de control remoto se utiliza principalmente en el ámbito ofimático, con funciones básicas como transferencia remota de archivos y modificación de documentos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keni hasur probleme në vendin e punës?

Keni hasur probleme në vendin e punës?