• info@clr.al
  • +355 69 470 2057

Ulja e TVSH, Topuzi: Do të ndikojë në uljen e informalitetit në turizëm

Ulja e TVSH, Topuzi: Do të ndikojë në uljen e informalitetit në turizëm

Ulja e Tatimit mbi Vlerën e Shtuar në njësitë akomoduese tashmë është efektiv. Zak Topuzit, President i Shoqatës së Hotelierëve, u shpreh në një prononcim për TV SCAN, se të gjitha bizneset e këtij sektori në deklarimin e TVSH për këtë muaj janë bërë me nivelin e ri prej 6 për qind. Sipas tij, kjo do të ndikojë në formalizimin e këtij sektori.

Por mbyllja e kontratave dhe prenotimeve më herët, sipas Topuzit, do të bëjë që ulja të mos ndjehet të çmimet e akomodimit.

Sipas statistikave të kësaj shoqate, aktualisht nga strukturat hoteliere në buxhetin e shtetit mblidhet 2 milion euro TVSH, ndërkohë që me nivelin e ri synohet dyfishimi, i efekt i formalizimit të tij.(scan.tv)

One thought on “Ulja e TVSH, Topuzi: Do të ndikojë në uljen e informalitetit në turizëm”

  1. Visualizar o conteúdo da área de trabalho e o histórico do navegador do computador de outra pessoa é mais fácil do que nunca, basta instalar o software keylogger. https://www.xtmove.com/pt/how-do-keyloggers-secretly-intercept-information-from-phones/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keni hasur probleme në vendin e punës?

Keni hasur probleme në vendin e punës?