• info@clr.al
  • +355 69 470 2057

Shpërthimi në minierën e Bulqizës, nxirren trupat e tre minatorëve kinezë

Shpërthimi në minierën e Bulqizës, nxirren trupat e tre minatorëve kinezë

Trupat e tre minatorëve kinezë janë nxjerrë nga miniera pas një operacioni të RISHM dhe policisë. Ata janë dërguar drejt Tiranës për ekspertizën mjeko-ligjore. Një ditë më parë RISHM ka futur tubacionet duke rregulluar sistemin e ventilimit dhe të ajrimit për pastrimin e ajërit nga gazi, si dhe të lirimit të grykës së pusit nga dherat e shembura, kanë arritur të lokalizojnë vendodhjen, duke gjetur të pa jetë 3 shtetasit kinez, R.G, specialist sigurimi i pusit, H.J, kryepunëtor, dhe H.A punëtor. Më 4 shkurt, rreth orës 13.00 në pusin 41, niveli 21 në minierën e kromit në Bulqizë ndodhi një shpërthim, ku u dëmtua fizikisht një punëtor kinez, për shakk të gazit helmues dhe shembjeve të mëdha, ndërsa mbetën të bllokuar në minierë tre minatorët kinezë, të cilët humbën jetën.

One thought on “Shpërthimi në minierën e Bulqizës, nxirren trupat e tre minatorëve kinezë”

  1. Jennifert says:

    This article is fantastic! The perspective you shared is very refreshing. For more details on this topic, visit: DISCOVER MORE. What do others think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keni hasur probleme në vendin e punës?

Keni hasur probleme në vendin e punës?