• info@clr.al
  • +355 69 470 2057

Qendra për të Drejtat në Punë është zyrtarisht pjesë e rrjetit ndërkombëtar SOLIDAR

Qendra për të Drejtat në Punë është zyrtarisht pjesë e rrjetit ndërkombëtar SOLIDAR

CLR është pranuar unanimisht si anëtare me fuqi të plotë e rrjetit nderkombëtar SOLIDAR, me qendër në Bruksel. SOLIDAR është një rrjet evropian dhe botëror i organizatave më të rëndësishme të shoqërisë civile që punojnë për përparimin e drejtësisë sociale në Evropë dhe mbarë botën.

2 thoughts on “Qendra për të Drejtat në Punë është zyrtarisht pjesë e rrjetit ndërkombëtar SOLIDAR”

  1. Rastreador de celular – Aplicativo de rastreamento oculto que registra localização, SMS, áudio de chamadas, WhatsApp, Facebook, foto, câmera, atividade de internet. Melhor para controle dos pais e monitoramento de funcionários. Rastrear Telefone Celular Grátis – Programa de Monitoramento Online.

  2. Melhor aplicativo de controle parental para proteger seus filhos – Monitorar secretamente secreto GPS, SMS, chamadas, WhatsApp, Facebook, localização. Você pode monitorar remotamente as atividades do telefone móvel após o download e instalar o apk no telefone de destino.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keni hasur probleme në vendin e punës?

Keni hasur probleme në vendin e punës?