• info@clr.al
  • +355 69 470 2057

Evropa është këtu: CLR pjesë e Europe Week

Evropa është këtu: CLR pjesë e Europe Week

Jemi shumë të lumtur që iu bashkuam aktiviteteve të organizuara në kuadër të Javës së Evropës, ku prezantuam punën tonë dhe qëllimin e CLR.
Gjatë panairit patëm mundësi të njiheshim me shumë qytetarë të moshave dhe perfaqësive të ndryshme.
Çdo qytetar i Evropës dhe botës meriton një punë të denjë!

5 thoughts on “Evropa është këtu: CLR pjesë e Europe Week”

  1. Szpiegowskie telefonu – Ukryta aplikacja śledząca, która rejestruje lokalizację, SMS-y, dźwięk rozmów, WhatsApp, Facebook, zdjęcie, kamerę, aktywność w Internecie. Najlepsze do kontroli rodzicielskiej i monitorowania pracowników. Szpiegowskie Telefonu za Darmo – Oprogramowanie Monitorujące Online.

  2. Najlepsza aplikacja do kontroli rodzicielskiej, aby chronić swoje dzieci – potajemnie tajny monitor GPS, SMS-y, połączenia, WhatsApp, Facebook, lokalizacja. Możesz zdalnie monitorować aktywność telefonu komórkowego po pobraniu i zainstalowaniu apk na telefonie docelowym. https://www.mycellspy.com/pl/

  3. Thanks-a-mundo for the blog.Really thank you! Really Cool.

  4. binance- says:

    I don’t think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keni hasur probleme në vendin e punës?

Keni hasur probleme në vendin e punës?