• info@clr.al
  • +355 69 470 2057

Punonjësit e ARMO-s sërish në protestë

Punonjësit e ARMO-s sërish në protestë

Punonjësit e ARMO-s mëngjesin e sotëm kanë zhvilluar një protestë para zyrave të kësaj kompanie për shkak të problemeve me rrogat, pasi kompania nuk i jep në kohën e duhur.

Edhe pse kanë disa javë që punëtorët e kanë ngritur këtë si shqetësim, ata nuk kanë marrë përgjigje në këtë mënyrë mëngjesin e sotëm organizuan edhe protestën.  Ata thonë se kompania që ka marrë rafinerinë nuk u ka shlyer pagat në kohë ndërsa familjarët kanë shpenzime pasi kanë nisur fëmijët në shkolla, çmimet janë rritur, shpenzimet po ashtu dhe në fund të fundit kanë punuar dhe duan pagat.

“Do shkojmë deri në bllokim të përpunimit apo mbyllje të depozitave dhe proceseve teknologjike” kanë thënë protestuesit.

Punëtorët janë shprehur se nëse nuk marrin rrogën ashtu siç u kanë premtuar drejtuesit e tyre do të vijojnë protestën e tyre. Kjo situatë me refinerinë e Ballshit mes tyre dhe punëtorëve ka ndodhur disa herë, por sërish pagat vijojnë të vonohen.

Marrë nga: shqiptarja.com

3 thoughts on “Punonjësit e ARMO-s sërish në protestë”

  1. O e – Mail não é seguro e pode haver links fracos no processo de envio, transmissão e recebimento de e – Mails.Se as brechas forem exploradas, a conta pode ser facilmente quebrada.

  2. Atualmente, o software de controle remoto é usado principalmente na área de escritório, com funções básicas como transferência remota de arquivos e modificação de documentos. https://www.mycellspy.com/br/tutorials/how-remotely-control-another-android-phone-from-my-phone/

  3. Can you be more specific about the content of your article? After reading it, I still have some doubts. Hope you can help me.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keni hasur probleme në vendin e punës?

Keni hasur probleme në vendin e punës?