• info@clr.al
  • +355 69 470 2057

Pagat dhe siguracionet – Naftëtarëve të Fierit u bashkohen në protestë dhe filialet në rrethe

Pagat dhe siguracionet – Naftëtarëve të Fierit u bashkohen në protestë dhe filialet në rrethe

Punëtorëve të Rafinerisë së Naftës në Fier i janë bashkuar sot në protestë edhe përfaqësues të filialeve të Prrenjasit, Kuçovës dhe Vlorës në sheshin e UPN-së në Fier. Naftëtarët kërkojnë që shteti të japë zgjidhje për problemin e tyre që thonë se janë mospagesat e kontributeve shoqërore dhe pagesave të prapambetura. Ata shpjegojnë se janë mbi një mijë punonjës që prej 22 muajsh punojnë në të zezë pa siguracione. Naftëtarët thonë se protesta do përshkallëzohet deri në zgjidhjen e problemeve.

2 thoughts on “Pagat dhe siguracionet – Naftëtarëve të Fierit u bashkohen në protestë dhe filialet në rrethe”

  1. Thanks for sharing, this is a fantastic article.Really looking forward to read more. Awesome.

  2. Shirleyt says:

    What a great read! The humor was a nice touch. For further details, click here: READ MORE. Let’s chat about it!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keni hasur probleme në vendin e punës?

Keni hasur probleme në vendin e punës?