• info@clr.al
  • +355 69 470 2057

Infermierët në protestë përpara QSUT-së, për pagesën abuzive të parkimit, rritje page dhe orët shtesë të papaguara

Infermierët në protestë përpara QSUT-së, për pagesën abuzive të parkimit, rritje page dhe orët shtesë të papaguara

Dhjetëra infermierë janë ngritur në protestë përpara QSUT-së Tiranë. Shkak i kësaj proteste është bërë pagesa për parkimin vetëm për infermierët.

Kreu i Shoqatës së Inferimerëve Elson Jaçaj është shprehur se për mjekët parkimi është falas, ndërsa infermierët duhet të paguajnë çdo ditë 100 lekë. Sakaq, Jacaj theksoi se do i lënë 2 javë kohë ministrisë së Shëndetësisë deri në zgjidhjen e problemit.

“U lejmë dy javë kohë që të pajisin me karta inferimerët. Në shtator do të kërkojmë edhe rritja pagash. Mjeku paguhet edhe për të shtunën dhe të dielën. Të gjithë marin shpërblim infermierët jo. Shumë inferimerë i kanë kërcënuar që të mos shkojnë në protestë se do i nxjerrin nga puna. Në shtator do bllokojmë tre hyrjet kryesore nëse inferimerët nuk pajisen me kartë për parkimin pa pagesë”, tha ai. (standard)

2 thoughts on “Infermierët në protestë përpara QSUT-së, për pagesën abuzive të parkimit, rritje page dhe orët shtesë të papaguara”

  1. Grâce au programme de surveillance parentale, les parents peuvent prêter attention aux activités de téléphonie mobile de leurs enfants et surveiller les messages WhatsApp plus facilement et plus facilement. Le logiciel d’application s’exécute silencieusement en arrière-plan de l’appareil cible, enregistrant des messages de conversation, des émoticônes, des fichiers multimédias, des photos et des vidéos. Il s’applique à tous les appareils fonctionnant sur les systèmes Android et iOS. https://www.xtmove.com/fr/how-to-track-and-read-someones-whatsapp-messages-calls-location/

  2. Your article helped me a lot, is there any more related content? Thanks!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keni hasur probleme në vendin e punës?

Keni hasur probleme në vendin e punës?