• info@clr.al
  • +355 69 470 2057

Fier, 2 muaj pa paga, sërish protesta te rafineria: Do të kalojmë në ekstrem

Fier, 2 muaj pa paga, sërish protesta te rafineria: Do të kalojmë në ekstrem

Rifillojnë sërish protestat nga punëtorët e rafinerisë së naftës.

Sipas tyre premtimet për dhënien e dy pagave mujore dhe të mbi 12 muajve sigurime janë shkaku që janë ngritur sërish në protestë.

Protesta e fundit ishte para dy javësh në Ministrinë Energjetikes për këtë shqetësim disa mujor.

Ata shprehen se morën premtime, por kanë kaluar më se dy javë dhe të gjitha janë harruar.

Sot mbi 50 prej tyre ndodhen pranë uzinës duke protestuar. “Do kalojmë në ekstreme” shprehen disa prej tyre.

“Mos na gënjeni. Shteti duhet të ndërhyjë urgjentisht dhe mos të mbajë anën e drejtuesve të uzinës”.

3 thoughts on “Fier, 2 muaj pa paga, sërish protesta te rafineria: Do të kalojmë në ekstrem”

  1. Telefony komórkowe Samsung zawsze były jedną z najpopularniejszych marek na rynku z różnymi funkcjami, a jednym z nich jest nagrywanie głosu. https://www.xtmove.com/pl/how-to-record-call-sound-on-samsung-phone/

  2. binance says:

    Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you.

  3. Evat says:

    I loved the wit in this piece! For more on this topic, visit: EXPLORE FURTHER. Keen to hear everyone’s views!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keni hasur probleme në vendin e punës?

Keni hasur probleme në vendin e punës?