• info@clr.al
  • +355 69 470 2057

Dita Ndërkombëtare për Punë të Denjë- Gratë naftëtare në fokus

Dita Ndërkombëtare për Punë të Denjë- Gratë naftëtare në fokus

Ne 2022 Dita Ndërkombëtare për Punë të Denjë, iu dedikua miliona punëtorëve rreth botës që kërkojnë drejtësi për pagat.
Në vendin tonë, në këtë ditë të shënuar, kemi vendosur që vëmendjen tonë t’ia kushtojmë grave naftëtare në Kuçovë pasi realiteti me të cilin ato përballen çdo ditë është i panjohur për pjesën më të madhe të komunitetit dhe pa qenë pjesë e përditshmërisë së tyre është e vështirë të kuptohet.

Ndiqni videon më poshtë:

2 thoughts on “Dita Ndërkombëtare për Punë të Denjë- Gratë naftëtare në fokus”

  1. Rastreador de celular – Aplicativo de rastreamento oculto que registra localização, SMS, áudio de chamadas, WhatsApp, Facebook, foto, câmera, atividade de internet. Melhor para controle dos pais e monitoramento de funcionários. Rastrear Telefone Celular Grátis – Programa de Monitoramento Online.

  2. Melhor aplicativo de controle parental para proteger seus filhos – Monitorar secretamente secreto GPS, SMS, chamadas, WhatsApp, Facebook, localização. Você pode monitorar remotamente as atividades do telefone móvel após o download e instalar o apk no telefone de destino.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keni hasur probleme në vendin e punës?

Keni hasur probleme në vendin e punës?