• info@clr.al
 • +355 69 470 2057

Akademia e Punës, CLR çel aplikimet për kurset Mars 2019 – Qershor 2019

Akademia e Punës, CLR çel aplikimet për kurset Mars 2019 – Qershor 2019

Je një i/e punësuar i shqetësuar për padrejtësitë me të cilat përballesh në vendin e punës?

Je i lodhur duke punuar gjithmonë me të njëjtën pagë dhe me kushte pune që nuk përmirësohen?

Dëshiron që zëri yt si punonjës/e të dëgjohet më shumë nga punëdhënësi dhe të trajtohesh  më denjësisht për punën që kryen?

 Je  i/e gatshëm të angazhohesh për  të mbrojtur të drejtat e tua në punë dhe të kolegëve të tu në ndërmarrjen ku punon apo në çdo nivel tjetër?

Dëshiron të  bëhesh pjesë e lidershipit të sindikatës në ndërmarrjen tënde apo  lidershipit të sindikatës në degën e profesionit në rang kombëtar?

Apo je thjesht një  i ri/ e re aktivist/e që do të mësosh më shumë për të drejtat në punë dhe të aktivizohesh për mbrojtjen e tyre?

Ka një zgjidhje për ty !

Akademia e Punës është në kërkim  të të punësuarve dhe të aktivistëve të rinj  që janë të interesuar dhe të gatshëm për t’u përfshirë në lëvizjen për të drejtat e punës.

Qëllimi:

 1. a) Akademia e Punës synon të formojë punonjës  të interesuar dhe me potencialin për t’u përfshirë në lëvizjen sindikale  dhe më gjerë, atë të të drejtave të punës në Shqipëri.
 2. b) Trajnimi synon t’i frymëzojë e fuqizojë të rinjtë që të shfrytëzojnë potencialin e tyre unik në botën e punës në ndërtim të një lidershipi të përshtatur me dinamikat e reja të tregut të punës dhe të shoqërisë në përgjithësi – dhe të sjellin ndryshim përmes këtij modeli.

Trajnimet i japin mundësi pjesëmarrësve të ushtrojnë në praktikë njohuritë dhe shprehitë e mësuara nga kursi dhe të angazhohen njëkohësisht  në aktivitet të drejtpërdrejtë  sindikal për të drejtat në punë.

Akademia e Punës organizohet nga Qendra për të Drejtat në Punë,  një organizatë Jo fitimprurëse, e cila shërben si qendër aktivizmi dhe shërbimesh në ndihmë dhe interes të punonjësve shqiptarë dhe lëvizjes së punës në Shqipëri.

Të gjitha trajnimet ofrohen FALAS.

Kohëzgjatja kohore: Mars 2019 – Qershor 2019, 2-4 ditë në muaj.

Kriteret :

Ata që aplikojnë për trajnim duhet të plotësojnë kriteret e mëposhtme për të qenë të pranueshëm:

 • Individë të rinj në moshë, midis 18- 35 vjeç.
 • Individë që janë në marrëdhënie pune në të gjithë sektorët e ekonomisë shqiptare private apo shtetërore, si dhe aktivistë të shoqërisë civile dhe të tjerë profesionistë të lirë të interesuar.

 

Për të qenë pjesë e trajnimeve të Akademisë së Punës, apliko në  linkun e mëposhtëm.

Dorëzoni formularin e plotësuar në emailin zyrtar të CLR,  info@clr.al, brenda datës

10 Shkurt 2019

Për informacion direkt, kontaktoni në numrin 067 20 08 370

 

Formular-aplikimi-për-pjesemarrje-ne-Akademinë-e-Punës-2

 

4 thoughts on “Akademia e Punës, CLR çel aplikimet për kurset Mars 2019 – Qershor 2019”

 1. undress vio says:

  I cannot thank you enough for the post. Really Cool.

 2. La surveillance des téléphones portables est un moyen très efficace de vous aider à surveiller l’activité des téléphones portables de vos enfants ou de vos employés.

 3. Une fois la plupart des téléphones mobiles éteints, la restriction relative à la saisie d’un mot de passe incorrect sera levée. À ce stade, vous pouvez accéder au système par empreinte digitale, reconnaissance faciale, etc. https://www.mycellspy.com/fr/tutorials/how-to-find-out-your-wife-cell-phone-password/

 4. What courses are available from March 2019 to June 2019 at the CLR Job Academy, and how can one apply? Regard Telkom University

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keni hasur probleme në vendin e punës?

Keni hasur probleme në vendin e punës?