• info@clr.al
 • +355 69 470 2057

Akademia e Punës, CLR.AL ftesë për trajnim mbi marrëdhëniet e punës

Akademia e Punës, CLR.AL ftesë për trajnim mbi marrëdhëniet e punës

Qendra për të Drejtat në Punë, CLR.AL, organizon për herë të parë Akademinë e Punës në Tiranë. Eventi do të zhvillohet ditën e shtunë, datë 23 Qershor 2018, ora 10.00, Hotel Mondial, Tiranë,
Akademia e Punës organizohet nga Qendra për të Drejtat në Punë, (clr.al ), organizatë me mision me vizion të qartë dhe të fokusuar tek çështjet e punës, e cila shërben si qendër burimore aktivizmi dhe shërbimesh në ndihmë dhe interes të punonjësve shqiptarë dhe lëvizjes së punës në Shqipëri.
Akademia e Punës do të ofrojë trajnime dhe rritje njohurish për marrëdhëniet e punës, me synim edukimin e punëmarrësve shqiptarë për ushtrimin e të drejtave dhe lirive sindikale dhe modelimin e punëmarrësit sindikalist, aktiv dhe të aftë për të kërkuar dhe ushtruar të drejtat në punë me qëllim jo
vetëm përmirësimin e kushteve të punës dhe jetesës, por edhe përfaqësimin denjësisht të interesave individuale dhe kolektive të punonjësve dhe sindikatave ku bëjnë pjesë në mekanizmat dhe institucionet e dialogut social për të mundësuar punë të denjë, drejtësi, barazi dhe zhvillim të qëndrueshëm ekonomiko-social.
Pas përfundimit të aktivitetit prezantues të Akademisë së Punës, do të kalohet në sesionin e parë të trajnimit, i cili është i hapur për të gjithë pjesëmarrësit që dëshirojnë ta ndjekin.
Për më shumë informacion, lutemi të gjeni bashkëlidhur programin e aktivitetit.

Ftesa-dhe-programi.pdf

 

 

8 thoughts on “Akademia e Punës, CLR.AL ftesë për trajnim mbi marrëdhëniet e punës”

 1. gerçekten çok yararlı bi konu teşekkürler

 2. Çok yararlı bir makale olmuş. Severek takip ediyorum. Teşekkür ederim.

 3. gerçekten çok yararlı bi konu teşekkürler

 4. kamu maas says:

  çok yararlı bir paylaşım olmuş teşekkür ederim çok işime yarıcak.

 5. Yazınız için teşekkürler. Bu bilgiler ışığında nice insanlar bilgilenmiş olacaktır.

 6. Obecnie technologia pozycjonowania jest szeroko stosowana. Wiele samochodów i telefonów komórkowych ma funkcje pozycjonowania, a także wiele aplikacji do pozycjonowania. Gdy zgubisz telefon, możesz użyć takich narzędzi do szybkiego zainicjowania żądań śledzenia lokalizacji. Zrozumieć, jak zlokalizować telefon, jak zlokalizować telefon po jego zgubieniu? https://www.xtmove.com/pl/how-to-track-someones-phone-location-by-cell-phone-number-online-for-free/

 7. Enjoyed every bit of your article post.Really thank you! Great.

 8. Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keni hasur probleme në vendin e punës?

Keni hasur probleme në vendin e punës?