• info@clr.al
  • +355 69 470 2057

Vizitë në Parlamentin Suedez dhe në zyrat e LO

Vizitë në Parlamentin Suedez dhe në zyrat e LO
Ishte një nder të vizitonim Parlamentin Suedez si të ftuar të veçantë të parlamentares socialdemokrate Åsa Eriksson, e cila na tregoi më shumë për historinë dhe funksionimin e këtij parlamenti.
Kjo vizitë u shoqërua me një takim me parlamentaret Olle Thorell dhe Markus Tsige mbi të cilët folëm për më tej për rrugën e Shqiperisë drejt Bashkimit Evropian dhe rëndësinë e lëvizjes së të drejtave të punës.
Pastaj vizita vazhdoi në zyrat e LO (Konfederata e Sindikatave Suedeze) në Stockholm ku mësuam më shumë mbi punën e tyre dhe diskutuam për bashkëpunime në të ardhmen.
Mirënjohës ndaj partnerëve dhe miqve tanë të ABF Västerås/ Västmanland Eva-Marie Evis Rasmusson Shpetim Pirraku dhe Besim Matoshi qe na mirëpritën në Suedi dhe mundësuan një vizitë frytëdhënëse që do të çojë përpara partneritetin tonë dhe lëvizjen e punës në Shqipëri.

4 thoughts on “Vizitë në Parlamentin Suedez dhe në zyrat e LO”

  1. I truly appreciate this blog post.Much thanks again. Keep writing.

  2. You can use parent management software to guide and supervise children’s behavior on the Internet. With the help of the following 10 smartest parent management software, you can track your child’s call history, browsing history, dangerous content access, apps they install, etc.

  3. Track phone says:

    Mobile Phone Monitoring App – hidden tracking app that secretly records location, SMS, call audio, WhatsApp, Facebook, Viber, camera, internet activity. Monitor everything that happens in mobile phone, and track phone anytime, anywhere. https://www.mycellspy.com/

  4. Thanks a lot for the post.Thanks Again. Cool.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keni hasur probleme në vendin e punës?

Keni hasur probleme në vendin e punës?