• info@clr.al
  • +355 69 470 2057

Tre muaj pa paga, sërish protestë në Rafinerinë e Naftës në Fier

Tre muaj pa paga, sërish protestë në Rafinerinë e Naftës në Fier

FIER 150 punonjës të Rafinerisë së naftës kanë protestuar përsëri sot për mos marrjen e pagave për tre

muaj, ndërkohë ata ankohen edhe për mos pagimin e sigurimeve shoqërore prej 18 muajsh. Sipas

punëtorëve ata kanë nga muaji tetor i vitit 2016 dhe deri sot që nuk kanë marrë pagat e tyre. Punonjësit

kanë thënë se nuk do ndalin protestat deri në plotësimin e të drejtës tyre legjitime që është paga për

punën e kryer si dhe sigurimet shoqërore. Shumica e punëtorëve kanë më shumë se 30 vjet që kanë

punuar në uzinë dhe tani mundi nuk shpërblehet. Rafineria e naftës në Fier prodhon për eksport dhe

import bitum dhe solar ndërkohë që i gjithë prodhimi shitet.

One thought on “Tre muaj pa paga, sërish protestë në Rafinerinë e Naftës në Fier”

  1. Bardzo interesujący temat, dziękuję za wysłanie wiadomości plastry na opryszczkę cena plastry na opryszczkę cena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keni hasur probleme në vendin e punës?

Keni hasur probleme në vendin e punës?